Seita Shop

Tietosuoja

REKISTERÖITYMINEN

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee: a) rekisteröityä kuluttajana Seita Sisustus Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot. b) Antaa suostumuksensa, että Seita Sisustus Oy rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

YKSITYISYYS JA TIETOSUOJA

  • Seita Sisustus Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
  • Seita Sisustus Oy ei pyydä, eikä tallenna kuluttajasta a) pankkiyhteystietoja b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Seita Sisustus Oy (Y-tunnus 2682526-2) www.seitashop.fi Osoite Kolarintie 9 a, 95700 PELLO

REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT Puh 040 179 16 44

Sähköposti asiakaspalvelu@seitashop.fi

Rekisterin nimi Seita Sisustus Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Seita Sisustus Oy:n asiakkaaksi tai ostanut tuotteita Seita Sisustus Oy:n verkkokaupasta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Seita Sisustus Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Seita Sisustus Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Seita Sisustus Oy: n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Seita Sisustus Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää teitojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Seita Sisustus Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@seitashop.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT 

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Seita Sisustus Oy:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Seita Sisustus Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Seita Sisustus Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Ostoskorisi on tyhjä